Ειδοποίηση
  • Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.
Εκτύπωση

Δώσε Ένα Παιχνίδι Πάρε Ένα Χαμόγελο

on . Posted in Συνεδριάσεις-Ανακοινώσεις

dose ena paixnidiΟλοκληρώθηκε την Τετάρτη 20/04/2016 η δράση "Δώσε Ένα Παιχνίδι Πάρε Ένα Χαμόγελο" στο πλαίσιο της  «4ης Εβδομάδας Αλληλεγγύης»  που διοργανώνει η εφημερίδα "Πελοπόννησος"  σε συνεργασία με την "Interamerican".

Μετά από ενημέρωση των σχολείων από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων κα Κοκκίνη Πατρούλα, αντιπροσωπείες από το Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία με έδρα την Κάτω Αχαΐα

συμμετείχαν με πάρα πολλά παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά που δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση σε ένα βιβλίο ή παιχνίδι. Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το προσωπικό των Κ.Δ.Α.Π. Δύμης & Ράχης που απαρτίζουν μέρος του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η προσφορά των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σίγουρα ο σκοπός της εκδήλωσης στο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και να τα κάνει συμμέτοχους στην πρωτοφανή κρίση που όλοι βιώνουμε αλλά και αλληλέγγυους προς τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών επετεύχθη.

DSC01658

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους καταστηματάρχες κο Σταματόπουλο Νικόλαο και κο Ζυγουράκη Χρήστο για την διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων και αναψυκτικών καθώς επίσης και το προσωπικό των Κ.Δ.ΑΠ. Δύμης και Ράχης.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΔΥ.
Κοκκίνη Πατρούλα

{gallery}dose_paixnidi{/gallery}

εγγραφή

Επισκέπτες

Σήμερα1
Χθές4
Τελευταία Εβδομάδα22
Τελευταίο Μήνα93
Συνολικά8962

Αυτή τη στιγμή ένας επισκέπτης και κανένα μέλος online