Πρόσκληση: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

on . Posted in Ανακοινώσεις

emvolia enoxa i thavmatourgaΕνημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:
«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»
πραγματοποιείται στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016, ώρα 5.30μ.μ. στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δεξαμενού 36, Κάτω Αχαΐα).

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δημότες:

• Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.

Το θέμα θα αναπτύξει ο κ. Χαράλαμπος Γώγος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Δ/ντής Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

icon small 1  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

εγγραφή