Εκτύπωση

Καλοκαιρινή Γιορτή ΚΔΑΠ Ράχης

on . Posted in Ράχης (Μόβρης)

summerΤην Τέταρτη, 26 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 20.00, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πετρούλα Κοκκίνη και η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Ράχης Βασιλική Πετροπούλου διοργάνωσαν

και πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την  καθιερωμένη καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΚΔΑΠ Ράχης. Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την κα Κοκκίνη, διότι ο Δήμαρχος Δυμαίων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και χαιρέτησε με μήνυμα την εκδήλωση.

Η κα Κοκκίνη στην σύντομη ομιλία της τόνισε ότι ο ρόλος των ΚΔΑΠ είναι σημαντικός, διότι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να αναδείξουν τις δεξιότητες που έχουν σε διάφορους τομείς. Ο στόχος αυτός επετεύχθη με τη συγκεκριμένη έκθεση, πλημμυρίζοντας την αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου « Μ. Μερκούρη» με χρώματα, λουλούδια, απέραντο γαλάζιο και γενικότερα επιδεικνύοντας έναν επαγγελματισμό, που σπάνια συναντάς στις συγκεκριμένες ηλικίες, 5 – 12 ετών. Μεταξύ άλλων η κα Κοκκίνη έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε μια ακόμα χρονιά λειτουργίας των ΚΔΑΠ του Δήμου για την περίοδο 2013 – 2014.

Τα παιδιά φέτος για πρώτη φορά, με δάσκαλο τους τον ζωγράφο Άκη Βασιλόπουλο, ζωγράφισαν και εκθέσανε 56 έργα άξια θαυμασμού και επαίνου. Η έκθεση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η ανταπόκριση από τους παρευρισκόμενους ήταν πολύ μεγάλη. Ακολούθησε η παιδική χορωδία του ΚΔΑΠ, με δασκάλα την Σταμοπούλου Κονδυλία, προσθέτοντας μια ευχάριστη νότα στο πνεύμα της όλης βραδιάς. Προς  τιμή των παιδιών τραγούδησε με συνοδεία την κιθάρα της η Ευτυχία Δήμου τραγούδια μελωδικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας κος Στεργιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Νικολάου, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Σταυρογιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ κος Μπαχράς και η κα Πασσά ως εκπρόσωπος του Συλλόγου «Αγ. Νικόλαος Σπάτα»

Την εκδήλωση έκλεισε με την απονομή επαίνων συμμετοχής από τους επίσημους προσκεκλημένους της γιορτής στα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση. 

εγγραφή

Επισκέπτες

Σήμερα2
Χθές4
Τελευταία Εβδομάδα35
Τελευταίο Μήνα102
Συνολικά9084

Αυτή τη στιγμή 4 επισκέπτες και κανένα μέλος online